Zou u ook een advertentie op onze website willen plaatsen? Word dan donateur van onze vereniging!! voor meer informatie en de mogelijkheden mail of bel +31 (0) 6 23 835 075


Korhorn ICT service

Adres:  Romboustraat 11 – 9351GE Leek 

Mobiel: 0594 – 513 768
info@korhornictservices.nl
www.korhornictservices.nl

 

 

 


  Carwash Leek

  Tolberterstraat 105  
  9351 BE Leek

   0594 – 69 67 27
   06 – 55 1945 56

   info@carwashleek.nl

 

 


Montagebedrijf Wiltjer

Boveneind 29
9351AR Leek
06-51 3268 44
Info@Wiltjer.nl

 

 


Uw Advertentie hier??

voor meer informatie en de mogelijkheden mail 
of bel +31 (0) 6 23 835 075 

 

 

 


Donaties <€50

Ook met de kleintjes is SVWesterkwartier heel blij. Dit zijn de personen of bedrijven die ons een donatie hebben gedaan tot maximaal €50,- Euro.


Sponsors >€50

Voor sponsoren hebben wij een aantal leuke tegenprestaties. voor meer informatie en de mogelijkheden mail of bel +31 (0) 6 23 835 075

 • Website vermelding en/of bericht op facebook.
 • Stikker op koelkast SVW. Max 200cm.
 • Stikker op onze wapen kist. Deze gaat mee tijdens uitwedstrijden.
 • Uw product informatie of aanbieding verspreid en besproken tijdens een algemene leden vergadering. (brochure, visitekaartje, kortingscode, o.i.d.)
 • ZZP Duel, Kom samen met uw partner, boekhouder, kennis… een avond schieten met onze leden en ga de strijd aan tegen andere ZZPers. U en uw gast schieten met geweer en pistool een aantal kaarten, het gemiddelde word uw Duel score. De ZZPer die aan het einde van het seizoen de hoogste gemiddelde score heeft wind het Duel (en de roem!). De scores worden gepubliceerd op onze website. Er zijn 5 consumpties pp inbegrepen. 
 • Bedrijfs Duel, Zelfde als hier boven maar dan mag u met al het personeel Uw bedrijf vertegenwoordigen in een Duel. Uw bedrijf krijgt een uitnodigingscode waarmee U en uw personeel een avond kan reserveren om met onze leden te komen schieten. Om genoeg aandacht en instructies te kunnen geven kunnen er maximaal 2 personen per avond komen.
  Verder is het mogelijk om ook een competitie te houden onder het eigen personeel. Hiervoor krijgt u dan steeds de uitslagen van de schutters in de mail en als iedereen geweest is ontvangt u een sheet met een totaal overzicht.
 • Wij kunnen ook een personeelsfeest organiseren tot en met 20 personen met een eigen Duel en een prijsuitreiking aan het einde van de avond. In overleg is er van alles mogelijk.
  (Stikkers dient u zelf aan te leveren)

 


Sponsoren Verloting Westerkwartier bokaal:

Vicini leek
Lakewood leek
Instaleren doe je zelf .nl
Welkoop leek
Jumbo industriepark Leek
Carwasch Leek
Recreatiepark de Bosrand Drenthe
Concordia Roden
Yogi’s stickers place Luttelgeest